Senin, 29 Oktober 2018

SWISS ALPS

SWISS ALPS

nya företag i Schweiz i krypto gruvzoner och vitalitet

Schweiziska Alperna Mining and Energy strävar efter att vara ekologiskt inbjudan gruvkrypto monetära standard i de schweiziska alperna. De schweiziska alperna Energy AG (SAE) är en gruv- och energigruva från schweiziska alperna. SAE är ett nytt företag i Schweiz gruv crypto och vitalitet zon, som ligger i Huenenberg, Canton of Zug. SAE har för avsikt att starta gruvdrift krypto arbeta i de schweiziska alperna 2018 – ett försök i spetsen. Dessa hus är inredda i strukturer som inte längre används av miljöbönder. SAE kommer att arbeta medan liten vattenkraftverk för att fördela den kraft som krävs för gruv krypto.
med miljövänlig gruvdrift i byggnader som inte används i de schweiziska alperna och minskar energiförbrukningen på grund av naturliga klimatförhållanden och energiåtervinningssystem upp till 50%.
Vårt uppdrag
Schweiziska Alperna Energy AG är det första företaget med Revolutiner-lösningen för att spara upp till 50% på energikostnaderna med stenar som uteslutande stöds av förnybar energi och OPC-återvinning från värmen från gruvutrustning. Detta är en lösning på de globala problemen som industrin står inför. Vattenkokpunkten är mycket lägre vid högre höjder, där kuben är placerad, vilket gör energiåtervinningen mycket effektivare. Detta gör gruvdrift mycket mer lönsamt, skyddar Schweiz kulturarv och sparar energi.
I juni 2018 kommer Schweiziska Alperna Energy AG att erbjuda ett första mynt (ICO). Fonder som samlas in vid ICO kommer att användas för att finansiera utveckling och expansion av gruvanläggningar och förvärv av ägande av vattenkraftverk.
Snabb turné
Schweiziska Alperna Energy AG (SAE) är en distributör av energiresurser baserad på distribution och operatörer av en flexibel modulbaserad gruvinfrastruktur avsedd för långvarig stationär användning. Som sådan behåller SAE byggnader som inte används i schweiziska Alperna och använder dem naturligt och utan avbrott, vare sig de är byggnader eller miljön.
Schweiziska Alperna Energy AG verkar i de schweiziska Alperna. Teammedlemmar kommer från olika områden som blockchain-teknik, kryptokassaminare och applikationsutvecklare och hyperlänkspecialister, såväl som civilingenjörer, infrastrukturingenjörer och energibesökare. Teamet har framgångsrikt utvecklat och lanserat flera produkter, lösningar och applikationer baserade på blockchain-teknik. För närvarande är företaget i ansökningsstadiet att bli medlem av en schweizisk icke-statlig organisation (SRO).
  • Eftersom Blockchains utmaningar för skalbarhet fortsätter att hämma ökningen av kryptokurrency för vanlig adoption, har en industriell vapenävling lanserats för att producera distribuerade ledare som kan uppnå snabbare transaktionshastigheter utan att offra säkerhet eller decentralisering. Även om lösningar som Lightening Network, Raiden och Plasma för närvarande leder, har de fortfarande inte visat sig vara den slutgiltiga lösningen för att uppnå sann skalbarhet.
  • Blockchain-samhällen runt om i världen står inför starka utmaningar på grund av den mycket energiintensiva krypto-gruvprocessen och blockchain-baserade affärsapplikationer. Samtidigt i de schweiziska alperna sönderdelades tusentals oanvända strukturer på grund av att den nuvarande fysiska planeringslagen inte tillåter användning av bostäder från dessa byggnader.
  • De förbinder blockchainvärlden med de schweiziska bergen. De erbjuder miljövänlig gruvdrift i oanvända byggnader i de schweiziska Alperna, vilket minskar energiförbrukningen med upp till 50% tack vare naturliga klimatförhållanden och ORC-kraftåtervinningssystem.
  • Schweiziska Alperna Mining & Energy ansluter dessa två världar genom att erbjuda miljövänliga gruvanläggningar i byggnader oanvända i de schweiziska alperna, som endast drivs med förnybar energi.
  • Schweiziska Alperna Energy AG kommer att hålla ett mynt Initial Offering (ICO) i början av 2018. Insamlade medel på ICO kommer att användas för att finansiera utveckling och expansion av gruvanläggningar och att förvärva ägandet i vattenkraft. SAM Token, Sam, är en ERC20-token. Den kan användas som betalningsmedel i gruv universum SAE och tjänster och kommer att handlas utanför SAM-plattformen i alla relevanta utbyten.
INLEDANDE ADDITIONAL SWISS ALPS
  • Schweiziska Alperna Mining & Energy erbjuder gruvanläggning i oanvänt byggnad i de schweiziska alperna, som stöds av den energi terbarukan.Swiss Alps Energy AG bygger energileverantör huvudbok distribueras och modulära flexibla operatörsgruvinfrastruktur avsedd för stationärt bruk lång sikt. Sålunda, SAE hålla oanvänd byggnad i de schweiziska alperna och använda den klokt och väl utan interferens med byggnadskonstruktionen eller miljön.
  • Schweiziska Alperna Energy AG (SAE) driver Alpen Alpen Mining & Energy. Teammedlemmar kommer från fält som blockchain-teknik, kryptomyntminerare och applikationsutvecklare och hyperledger-specialister, såväl som civilingenjörer, infrastrukturingenjörer och energitekniker. Teamet har framgångsrikt utvecklat och lanserat flera produkter, lösningar och applikationer baserade på blockchain-teknik. Företaget går för närvarande genom ansökningsstadiet för att bli medlem av en schweizisk självhjälpsorganisation (SRO).
  • SAE kommer att hyra ut alla kuber eller individuell gruvkapacitet från SAM Cubes. SAE kommer också att ge konkurrenter och / eller privatpersoner möjlighet att hyra ut gruvanläggningar, och den nödvändiga kraften kan betalas i SAM-tokens.
  • Schweiziska Alperna Energy AG är en distribuerad ledningsbaserad energileverantör och en flexibel modulbaserad infrastrukturoperatör avsett för långvarig stationär användning. Sålunda hävdar SAE
    byggnader som är outnyttjade i schweiziska alperna och använda dem klokt och utan att störa byggnadsstrukturen eller miljön.
Hur det fungerar
SAM Cubes
  • Flexibla och modulära gruvkuber ger spetskompetens och kräver lite underhåll. Förutom en högeffektiv ventilationsenhet finns det organiska Rankine Cycle-systemet (ORC) i projektfasen. ORC-systemet använder spillvärme från industriella processer (genom processen med nedströms ångkraft) för att generera el och använder således spillvärme som genereras av gruvprocessen för att återställa energi. SAM Cubes är belägna vid hög höjd och lägre kokande vatten vilket underlättar processen.
  • Kuben är oberoende och fungerar oberoende. För omfattande underhåll och övervakning kommunicerar varje kub med en central managementplattform som övervakar kuben och sätter varje kub de optimala parametrarna för att maximera gruvdrift för maximal vinst.
    SAM kraftverk
  • Genom direkt deltagande i eller inköp av gröna kraftverk som vattenkraftverk, solceller och vindkraftverk, köper SAE inte men producerar hållbar och kostnadseffektiv kraft för drift av SAM Cubes. Denna kraftverksenhet heter SAM Electric Power. Den producerade energin skickas till SAE-kuben eller hallen i sig, vilket i slutändan användare / gruvarbetare också kan komplettera med sina egna gruvarbetare. På grund av kylproblem och plötsligt ljud från gruvanläggningar är efterfrågan på lämpliga platser och el hög. SAM kan hyra utrymme och el till konkurrenterna.
    SAM Center
  • I varje alpint område där schweiziska alperna Energy AG kommer att driva en kub, kommer ett filialkontor att installeras; SAM-centrumet heter. Detta säkerställer att lokala kommuner utöver fördelarna med att skydda kulturella tillgångar kan utnyttja skatteintäkterna.
  • Dessutom för tjänster på platser som jour och säkerhet, lokala talanger ska rekryteras och utbildas för att placeras. SAM Center för att främja den ekonomiska livskraften i sina samhällen och kan ha en varaktig positiv inverkan på andra sektorer.
Vägkarta
Efter den inledande utvecklingen av SAE infrastruktur och verksamhet i Schweiz, är det möjligt att föreställa sig och hoppas att expandera till andra länder, särskilt när det gäller förnybara energikällor. Möjlighet att betala med krypto valuta- och avvecklingsprocesser genom smart kontrakt är en ny sak som ytterligare kan hjälpa SAE bli branschledande inom affärsmodeller baserade blockbuster.
Team of the Swiss Alps Energy
Smart Mining Company Ansluter världen av separata hem till miljövänligt byte i byggnader som inte används i schweiziska Alperna.
Schweiziska Alperna Mining & Energy syftar till att säkerställa utvecklingen av miljövänliga krypteringsvalutor i de schweiziska Alperna. Schweiziska Alperna Energy AG (SAE) är ett företag som verkar i Alperna och energisektorn. SAE är ett schweiziskt startföretag i kryptografi och elproduktion i Huenenberg, Canton Zug.
Schweiziska Alperna Energy Executive Team
Token Distribution
Mer information:
Försäljnings Token:   https://tokensale.swissalpsmining.io/
nama btc YosietoQingge
tautan profil btc https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2303937

Tidak ada komentar:

Posting Komentar